Românii trebuie să ştie cum traduc unii cuvântul ”coaliţie” şi trebuie să ştie ce este în spatele lozincilor patriotarde, a scris pe Facebook ministrul USR PLUS al Cercetării Ciprian Teleman. De asemenea, el atrage atenţia asupra faptului că premierul Florin Cîţu a criticat PNDL 3 când Ludovic Orban a anunţat necesitatea unui astfel de program, pentru ca ulterior să susţină Programul Anghel Saligny, care este similar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”De marţi #romaniitrebuiesastie cum au fost cele opt luni de guvernare la MCID. Trebuie să ştie cum traduc unii cuvântul coaliţie şi trebuie să ştie ce este în spatele lozincilor patriotarde. Stay tuned”, a scris ministrul pe Facebook, preluând hashtagul utilizat frecvent de premierul Florin Cîţu.
 
Teleman precizează că a fost un ministru discret.
 
”Am fost un ministru, să spunem, discret şi n-a fost cea mai bună cale, dar m-a incomodat de la un moment dat “vom face”. Am fost criticat pentru asta, pe bună dreptate, de către colegii mei. M-au interesat mai mult rezultatele decât imaginea. Am muncit pe brânci împreună cu o echipă care a făcut de o sută de ori mai mult decât o echipă de consultanţă plătită cu un milion de euro, pentru că mai sunt oameni care îşi iubesc ţara şi îşi pun viaţa pe masă pentru ea. Pare exagerat? Nu e”, adaugă ministrul.
 
De asemenea, el atrage atenţia asupra faptului că, la sfârşitul lunii iunie, după ce Ludovic Orban vorbise despre necesitatea unui PNDL 3, Florin Cîţu afirma că nu va mai fi făcut PNDL, ci vor exista proiecte prin Compania Naţională de Investiţii. Ulterior, Cîţu a susţinut Programul Anghel Saligny, aflat la originea scandalului din coaliţia de guvernare şi considerat un PNDL 3.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.