Ministerul de Interne, Lucian Bode, a transmis, joi seară, un mesaj de final de an, n care afirmă că 2020 a fost ”un an în care am fost puşi în faţa unor provocări fără precedent şi care ne-a forţat să fim mai uniţi şi mai buni”. ”Am învăţat să preţuim mai mult viaţa, sănătatea noastră şi a celor dragi, am învăţat ce mult contează să nu cedezi la greu şi să transformi o criză într-o oportunitate”, a transmis Bode.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Peste câteva ore încheiem anul 2020, un an în care am fost puşi în faţa unor provocări fără precedent şi care ne-a forţat să fim mai uniţi şi mai buni. Am învăţat în acest an mai multe lecţii care ne-au adus mai aproape unii de alţii si ne-au temperat agitaţia cotidiană. Am învăţat să preţuim mai mult viaţa, sănătatea noastră şi a celor dragi, am învăţat ce mult contează să nu cedezi la greu şi să transformi o criză într-o oportunitate”, a scris Bode, joi seară, pe Facebook.

Ministrul de Interne afirmă că aşteaptă ”cu speranţă şi ncredere” anul 2021.

”Aşteptăm anul 2021 cu speranţă şi încredere că ne va fi mai bine, că vom reveni la normalitate şi ne vom împlini dorinţele si proiectele de suflet. Sunt încrezător că anul care vine ne va găsi mai pregătiţi ca niciodată să luăm ce este mai bun de la viaţă! Vă doresc un An Nou cu sănătate, să îndrăznim mai mult şi să creăm momente memorabile alături de cei care contează in vieţile noastre. La multi ani, dragi români”, a transmis ministrul de Interne.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.