Europarlamentarul PSD Mihai Tudose susţine că nu e interesat de postul de ambasador al României în SUA. Ipoteza fusese lansată de vicepreşedintele PNL Robert Sighiartău. ”Omul e în criză de imagine, bate câmpii, plimbă galoşul prin curte”, a spus Mihai Tudose despre Sighiartău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Eurodeputatul PSD Mihai Tudose a fost întrebat, într-un interviu la Prima News, dacă ar putea fi următorul ambasador al României în SUA, aşa cum a susţinut vicepreşedintele PNL Robert Sighiartău. 
 
”Omul e în criză de imagine, bate câmpii, plimbă galoşul prin curte. S-a găsit vorbind. Nu pune Ciolacu ambasador. Poate domnul preşedinte Ciolacu o să pună un ambasador în America”, a spus Mihai Tudose. 
 
Întrebat dacă ar fi interesat de postul de ambasador în SUA în cazul în care Marcel Ciolacu ar ajunge preşedintele României, Mihai Tudose a negat. 
 
”Nu, nu mă interesează. În general nu mă interesează postul de ambasador. N-aş putea spune că diplomaţia mă caracterizează. Am fitilul scurt şi nu suport ipocrizia”, a concluzionat eurodeputatul PSD. 
 
Discuţia despre numirea lui Mihai Tudose în funcţia de ambasador al României în SUA a fost lansată de Robert Sighiartău. Liberalul a susţinut că premierul Marcel Ciolacu şi-ar dori schimbarea lui Andrei Muraru de la Washington, după disputa din SUA, iar în funcţia de ambasador ar putea fi trimis Victor Ponta sau Mihai Tudose.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.