Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose comentează, duminică, negocierile pentru formarea unei majorităţi şi a noului Guvern, catalogându-le drept ”Jocurile Foamei de Putere la Vila Lac”. ”Luzării alegerilor din 6 decembrie trag de hălcile puterii, care pentru ei şi atârnătorii lor înseamnă bani şi privilegii”, afirmă Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Jocurile Foamei de Putere la Vila Lac. Sinistru spectacolul de la Vila Lac, în care luzării alegerilor din 6 decembrie trag de hălcile puterii, care pentru ei şi atârnătorii lor înseamnă bani şi privilegii”, a scris, duminică, pe Facebook, Mihai Tudose. 
 
Acesta susţine că, în timp ce la Vila Lac ”se desfăşoară încăierarea pe ciolan, în Capitală cresc munţii de gunoaie, dindărătul cărora rânjesc şobolani graşi”. 
 
Negocierile între PNL, USR-PLUS şi UDMR pentru formarea unei majorităţi parlamentare şi a noului Guvern au fost sistate, duminică, după numai două ore. 
 
Formaţiunile politice nu au ajuns la un acord, iar Alianţa USR PLUS a anunţat delegaţia care va participa la consultările de la Cotroceni şi se pare că-l va propune premier pe Dacian Cioloş. 
 
Între timp, senatorul PNL Alina Gorghiu a scris pe Facebook că anul 2021 va fi ”cu linişte politică, cu reforme, cu dialog”. 
 
La rândul lor, reprezentanţii UDMR au precizat că discuţiile s-au blocat la numele premierului.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.