Fostul premier Mihai Tudose a declarat, sâmbătă, la Neptun, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, că în partid este "un moment de inflexiune, s-au acumulat nişte tensiuni, s-au spus nişte lucruri". "Dacă cineva vine şi spune că în partid totul este în regulă, că a înflorit laleaua în glastră, că soarele e în fereastră, nu este", a afirmat Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu există nicio ţară de pe planeta aceasta unde cineva care să ridice mâna asupra unei uniforme să nu fie sancţionat. În altă ordine, nu este permis ca forţele de ordine prin folosirea forţei să înţelegem bătaie cu tonfa după ceafă. (...) Există o anchetă în curs", a declarat Tudose, întrebat despre intervenţia jandarmilor din 10 august.

El a spus că în disputa Gabriela Firea-Carmen Dan nu poate fi obiectiv, având în vedere conflictul pe care l-a avut cu ministrul de Interne.

"Dacă cineva vine şi spune că în partid totul este în regulă, că a înflorit laleaua în glastră, că soarele e în fereastră, nu este. Este un moment de inflexiune, s-au acumulat nişte tensiuni, s-au spus nişte lucruri, aşteptăm să vedem ce se întamplă", a declarat Tudose.

Întrebat a cui este vina pentru aceste tensiuni, fostul premier a răspuns: "A unora ca nu au spus când trebuia, a altora că nu au ascultat".

În momentul în care Tudose a ieşit din hotelul unde a avut loc şedinţa PSD un bărbat a început să strige "Jos ciuma roşie".

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.