Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, i-a transmis, miercuri, felicitări lui Mircea Geoană pentru numirea în funcţia de secretar general adjunct al NATO. ”Suntem onoraţi să fim astfel reprezentaţi în cadrul Alianţei”, a scris Fifor pe pagina oficială de Facebook a PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"România a primit astăzi cu multă bucurie vestea numirii domnului Mircea Geoană în funcţia de Secretar General Adjunct al NATO, o încununare a carierei sale politice şi diplomatice excepţionale. Suntem onoraţi să fim astfel reprezentaţi în cadrul Alianţei", a scris, miercuri, pe pagina oficială de Facebook a PSD, secretarul general al partidului, Mihai Fifor.

Mesajul este completat de urarea: ”Felicitări, Mircea Geoană!”.

Mircea Geoană, fost preşedinte al PSD, a fost exclus din cadrul formaţiunii, în 2011, prin votul Comitetului Executiv Naţional. În 2009, Geoană a candidat la Preşedinţie din partea PSD, intrând în turul al doilea cu Traian Băsescu. 

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat, miercuri, că Mircea Geoană va fi următorul secretar general adjunct, urmând a-şi prelua portofoliul la jumătatea lunii octombrie.

”Este un avocat ferm al legăturii transatlantice”, a spus Stoltenberg despre Geoană, anunţând că este primul român care deţine această funcţie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.