Membrii Comitetului Executiv al PSD au dat un vot de încredere pentru Liviu Dragnea, iar majoritatea a votat pentru susţinerea preşedintelui PSD, au declarat pentru News.ro surse din partid. Conform acestora, scorul a fost 60 la 8.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şedinţa CEx s-a încheiat cu votul referitor la Dragnea. Şedinţa a durat după mai mult de nouă ore.

În jurul orei 18, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ieşit pentru câteva minute din şedinţa CEx şi le-a spus jurnaliştilor că sigur se va da un vot până la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, fără să precizeze însă dacă este vorba despre un vot de încredere pentru el.

„Trebuie să fie un vot până la final”, a declarat Dragnea.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit vineri de la ora 13.00, pentru a tranşa disputele apărute în partid ca urmare a scrisorii în care era cerută demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea care îi are printre semnatari pe Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.