Senatorul ALDE, Teodor Meleşcanu, va fi susţinut de PSD pentru funcţia de preşedinte al Senatului, după o decizie luată de social-democraţi în acest sens. Teodor Meleşcanu discută în prezent cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, această propunere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am înţeles că astăzi, în cadrul Biroului senatorial PSD, s-a adoptat decizia de a-mi susţine candidatura (la funcţia de preşedinte al Senatului – n.r). Voi lua legătura cu colegii mei de la Senat şi voi discuta şi cu dânşii”, a declarat, luni, Teodor Meleşcanu. 

Întrebat pe ce voturi se bazează, Meleşcanu a spus că pe ale senatorilor care cred că este nevoie de ”experienţă şi echilibru”.

”În această perioadă Parlamentul va avea un rol cheie de jucat în politica românească”, a mai spus Meleşcanu.

Acesta susţine că nu i s-a cerut să plece din ALDE.

La ora transmiterii acestei ştiri, Meleşcanu discută cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, această propunere, dar şi cu restul senatorilor ALDE.

Anterior, Călin Popescu Tăriceanu a precizat luni că îşi va anunţa în plenul Senatului demisia de la conducerea acestei Camere.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.