Miniştrii Guvernului Tudose puteau face "mult mai mult" dacă li se dădea "o posibilitate mai largă de a-şi desfăşura activitatea" şi dacă exista încredere în ei, a declarat, marţi seară, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, întrebat dacă au existat sincope între relaţia dintre Mihai Tudose şi membrii Cabinetului său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Greu de spus sincope, dar cred că puteam face mult mai mult fiecare dintre noi dacă exista mai multă încredere şi ni se dădea o posibilitate mai largă de a ne desfăşura activităţile. Nu e vorba de a nu ne lăsa, este vorba de încrederea şi capacitatea miniştrilor de a-şi gestiona domeniul", a afirmat Meleşcanu, la finalul şedinţei Coaliţiei de guvernare, întrebat dacă au existat sincope între relaţia dintre Mihai Tudose şi membrii Guvernului.

La rândul său, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a spus că "era loc de mai bine". "Cred că de acum avem un alt start, pentru că Guvernul va trebui să îşi asume în continuare programul de guvernare. Este important pentru români", a declarat Gavrilescu.

Premierul Mihai Tudose a demisionat luni seară după şapte luni de mandat, ca urmare a retragerii sprijinului politic de către PSD, fiind al doilea prim-ministru care părăseşte funcţia în decurs de un an de la preluarea guvernării de către social-democraţi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.