Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, care, conform rezultatele exit-poll-urilor, se plasează pe locul al treilea, consideră că încă nu se poate declara învins, afirmând că este dezamăgit de cei care fac sondaje. El spune şi că românii care au ieşit duminică la vot, nemulţumiţi şi supăraţi, au transmis mesajul că "au nevoie de demnitate şi de un viitor mai bun".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că votul de astăzi, atât pentru mine, care cred că am câştigat cu un procent foarte mic, distanţa nu este foarte mare, în contextul în care această lege este în defavoarea partidelor mici şi a candidaţilor care au vrut să se afirme. Noi, candidând pe un partid foarte mic, aş vrea să transmit un mesaj - cred că românii care au ieşit astăzi, nemulţumiţi, supăraţi şi foarte nesiguri pe viitor, cred că a fost un mesaj că au nevoie de demnitate, de un viitor mai bun, au nevoie de oameni politici cu curaj, oameni care într-adevăr pot să le apere drepturi. Au nevoie de încredere pentru că în următoarea perioadă să se schimbe lucrurile în Bucuresti şi în România", a declarat Vanghelir, care a candidat pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 5.

El consideră că încă nu se poate declara învins, afirmând că este dezamăgit de cei care fac sondaje.

"Avem o experinţă cu cei care fac acest sondaj. Au mai câştigat alegerile şi cei din Moldova şi au pierdut alegerile cu 15 procente. Am o dezamăgire mare faţă de cei care au dat acest sondaj şi au făcut această practică. Practica de pe teren şi de la reprezentanţii din secţiile de votare îmi spun că am între 5 şi 8% faţă de următorul care vine după mine", a mai spus Vanghelie.

Potrivit exit-poll-ului IRES, noul primar al sectorului 5 este Daniel Florea (PSD) -35,4%, el fiind urmat de către Ovidiu Raeţchi (PNL) -28,1%, în timp ce Marian Vanghelie (PDS) ar fi obţinut 20,7% din voturile bucureştenilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.