Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, susţine că Victor Ponta a avut un rol foarte important în construcţia "sistemului paralel” şi el, împreună cu fostul preşedinte Traian Băsescu şi fostul şef al SRI George Maior, a construit "statul de tip ticălos”, permiţând unor procurori şi judecători să facă abuzuri. Oprişan l-a numit pe Victor Ponta "procuror ratat” şi a mai spus că, Slavă Domnului, Ponta nu a fost ales preşedinte, ajungând preşedinte "altcineva care până în momentul de faţă a demonstrat că poate fi un bun mediator al societăţii româneşti"

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu nu am avut o relaţie foarte bună cu Victor Ponta în toată perioada în care a fost prim-ministru. Dacă o să mă întrebaţi de ce vorbesc acum şi nu atunci, vă spun şi acum, ca şi atunci. Acum, între timp, faptul că nu le-a ieşit planul şi că poprul român este mult mai inteligent şi Ponta nu a ajuns preşedintele României, slavă Domnului, şi că a ajuns preşedintele României altcineva care până în momentul de faţă a demonstrat că poate fi un bun mediator al societăţii româneşti, astăzi nu mai sunt posibile abuzurile care au fost posibile în momentul în care Victor Ponta era prim-ministru şi când el a jucat un rol foarte important în construcţia sistemului paralel şi în construcţia acelor legi care pe unii procurori din România i-a avantajat în aşa fel încât să comită abuzuri”, a declarat Marian Oprişan la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional.

Oprişan l-a acuzat pe Victor Ponta că, împreună cu fostul preşedinte Traian Băsescu şi fostul şef SRI George Maior, a construit "statul de tip ticălos”, permiţând astfel unora dintre magistraţi să facă abuzuri. De asemenea, el l-a numit pe Ponta „procuror ratat”.

"Victor Ponta a demonstrat în repetate rânduri că este un procuror ratat. El a fost un procuror ratat, că dacă era un procuror serios, ar fi fost procuror şi în ziua de astăzi. Victor Ponta a fost preşedintele comisiei de redactare şi de scriere a celor două coduri, penal şi de procedură penală. El este cel care de fapt, cu Traian Băsescu şi cu George Maior, au construit statul de tip ticălos în România, permiţând unora dintre procurorii şi judecătorii din România să facă abuzuri”, a mai spus preşedintele PSD Vrancea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.