Poliţistul Marian Godină îi răspunde deputatului Cătălin Rădulescu, care a anunţat că va depune un proiect de lege pentru desfiinţarea radarelor formate din echipaje de Poliţie pentru că s-a săturat de agenţii "pândari" şi "şpăgari". Godină îi atrage atenţia demnitarului că postarea sa de pe Facebook este plină de greşeli gramaticale şi spune că este ruşinos ca, în România, "persoane care nu ştiu să scrie corect să poată iniţia legi".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Domnule deputat, sunt convins că o asemenea postare vă va aduce mulţi susţinători. Dar ce aţi spune dacă aţi iniţia o lege care să facă imposibilă ocuparea unei funcţii de deputat de către o persoană care scrie «paşte», cu «p» mic, «noştri» cu doi «i» şi «nici-un» cu cratimă? Nu de alta, dar mie, miliţian pândar, care îmi iau salariul degeaba şi nu am "nici-un" rol, mi se pare ruşinos ca, în România, persoane care nu ştiu să scrie corect să poată iniţia legi. E «decât» o sugestie”, scrie poliţistul Marian Godină pe contul său de Facebook.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a scris pe Facebook că, după Paşte, va iniţia un proiect legislativ pentru desfiinţarea radarelor formate din echipaje de Poliţie, spunând că s-a săturat de agenţii "pândari" şi "şpăgari" care "stau ascunşi ca şobolanii" pentru a-i amenda pe români, postarea sa având mai multe greşeli gramaticale.

"Voi iniţia imediat dupa paşte o iniţiativă legislativă de desfiinţare a radarelor formate din echipaje de Poliţie. M-am saturat, şi cred că toţi românii s-au săturat, de aceşti pândari, care în loc să aibă rol de prevenţie ca în orice stat civilizat şi european, stau ascunşi ca nişte şobolani, ca să dea amenzi şi să penalizeze românii, având salarii din banii noştrii ai românilor", scrie deputatul.

El susţine că în fiecare săptămână apar în presă informaţii despre agenţi de Poliţie care sunt reţinuţi, anchetaţi pentru mită şi abuzuri, iar "singura menire" pe care o au este de a da amenzi şi a lua punctele şoferilor. Rădulescu vrea înfiinţarea radarelor fixe, aşa cum se găsesc şi în alte ţări din Europa, care să fie anunţate pe tabele electronice.

"Voi avea nevoie de susţinerea tuturor conducătorilor auto. Asa că le doresc Paşte Fericit miliţienilor pândari, că vor avea un ultim paşte ca pândari de radar. E timpul să mai eliminăm un abuz, nişte şpăgari şi unii care trăiesc pe banii noştrii ai românilor", mai scrie acesta.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost trimis în judecată de DNA în 2014, sub control judiciar, fiind acuzat de efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funţia şi dare de mită. În urmă cu o lună, acesta a fost condamnat de ÎCCJ la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.