Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat sâmbătă că partidul pe care îl conduce va depune plângeri penale la DNA, după ce primul ministru al României a participat la mitinguri electorale în Dâmboviţa şi Giurgiu, după ce campania electorală a luat sfţrşit. PSD a depus la Autoritatea Electorală Permanentă plângeri pentru folosirea, de către PNL a unor platforme online, de asemenea, în afara campaniei electorale, a mai anunţat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aş vrea să mă refer la ceea ce face primul ministru al României în acest moment. Este inadmisibil ca un prim ministru al unei ţări europene să încalce legea cu bună ştiinţă şi să se afle în campanie electorală, după ce campania electorală a luat sfârşit, ieri la orele 24.00. (n.r. -campania electorală s-a încheiat sâmbătă la ora 7:00) S-a deplasat în două judeţe, în Dâmboviţa şi Giurgiu, s-a întâlnit cu candidaţi şi cu primari, au făcut întâlniri electorale. Avem documente şi dovezile necesare, atât filmări, cât şi poze. Niciodată nu s-a întâmplat în România aşa ceva, această disperare a domnului Orban şi a PNL că vor pierde alegerile locale i-a dus să încalce legea”, a declarat Marcel Ciolacu, liderul PSD.
 
Preşedintele social - democraţilor au afirmat că PSD va depune plângeri penale la DNA şi că deja a depus plângeri la AEP.
 
”Vom depune plângeri penale la DNA pentru aceste fapte. De asemenea, am depus la AEP plângeri pentru nişte platforme online, folosite pe Facebook, după ce campania electorală a luat sfârşit. Până acum sunt aceste 4- 5 platforme online, sponsorizate de PNL, care astăzi au fost folosite, după ce campania electorală a luat sfţrşit”, a mai declarat Ciolacu.
 
Marcel Ciolacu a afirmat că preşedinţii de organizaţii PSD din Dâmboviţa şi Giurgiu vor depune plângerile penale la DNA.
 
”Plângerile penale se vor depune de către preşedinţii de organizaţie de la Dâmboviţa şi de la Giurgiu. Niciodată în România nu s-a întâmplat aşa ceva, primul ministru să meargă în campanie electorală, după ce campania a luat sfârşit”, a mai precizat Marcel Ciolacu.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.