Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la Parlament, despre disâcuţiile privind evaluarea miniştrilor şi remaniere, că ”spune ce a spus în ultimele trei luni, şi anume că evaluarea miniştrilor se face de către prim-ministru, dacă vrem să nu confundăm, iarăşi, cum au făcut cu USR-ul, guvernul României cu un guvern de coaliţie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu vă spun ce am spus în ultimele trei luni, evaluarea miniştrilor se face de către prim-ministru, dacă vrem să nu confundăm, iarăşi, cum au făcut cu USR-ul, când au confundat guvernul României cu un guvern de coaliţie”, a spus Ciolacu.

Preşedintele PSD a ţinut să precizeze că ”coaliţia politică este un lucru iar Guvernul României este alt lucru”.

”În momentul în care intri în Guvernul României, în primul rând eşti membru al Guvernului României şi pe urmă, în al doilea rând, un reprezentant al unui partid politic”, a mai spus preşedintele PSD. 

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, miercuri, că remanierea este atributul constituţional al premierului, dar miniştrii şi premierul sunt susţinuţi de PNL.

El a arătat că le-a spus colegilor, în şedinţa de marţi a conducerii liberale, că vrea mai multă implicare din partea miniştrilor, a premierului. ”Noi evaluăm membrii noştri şi, dacă nu sunt buni, le spunem că nu sunt bun”,  a mai arătat Cîţu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.