Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu,a a firmat, sâmbătă, că, odată ce va începe campania electorală vor fi readuse în discuţie subiecte ca Ardealul şi integritatea teritorială. ”Oameni buni, nu mai rupe nimeni niciun teritoriu, nu mai vinde nimeni niciun Ardeal. Nu are curaj nimeni să pună cu România în acest moment”, a transmis premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Va veni campania, acum iar o să înceapă cu vândutul Ardealului, cu ruptul teritoriului. Oameni buni, nu mai rupe nimeni niciun teritoriu, nu mai vinde nimeni niciun Ardeal. Nu are curaj nimeni să pună cu România în acest moment. Suntem membri ai Uniunii Europene, suntem membri NATO”, a afirmat Ciolacu, sâmbătă, la Tulcea.

Preşedintele PSD a afirmat că ssocial-democraţii trebuie să fie exact ce sunt i oamenii îi vor vota: ”Reamintesc oamenilor politici, d-ale Cioloş (...) că Partidul Social-Democra a dus România în Uniunea Europeană şi la PSD, împreună cu această coaliţie, va duce România în Schengen. Astea sunt adevărurile. Nu trebuie să le furăm discursul populist al extremiştilor, noi trebuie să fim ceea ce suntem, nu trebuie să parăm altceva. Noi trebuie să rămânem aşa cum suntem şi ne vor vota românii”.

Liderul PSD a făcut apel la lucrul în echipă, explicând că doar aşa PSD a putut să-şi revină după ”dezastrul” în care se afla.

”N-am fi reuşit, totuşi, dintr-un dezastru în care ne aflam, să repunem Partidul Social Democrat, social democraţia românească din nou pe harta europeană şi internaţională fără o echipă întreagă la Bucureşti, Numai împreună, o echipă sudată, cu momente bune şi rele între noi, fără ruşinea de a explica lucrurile oamenilor, fără eforturi, fără cheltuieli, fără mită electorală, fără manipulări, fără minciuni. Cu certitudine că vom aduce şi stabilitate politică, dar mai ales vom câştiga alegerile”, a mai afirmat Ciolacu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.