Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că nu a decis dacă va candida la funcţia de preşedinte al României. El arată că nu exclude o alianţă cu PNL la alegeri, dar precizează că va susţine un preşedinte de stânga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu mi-am făcut niciun gând de a candida, în acest moment, la funcţia de preşedinte al României. Sunt suficiente provocări, după cum bine ştiţi, în acest scurt mandat de aproape trei luni de zile, de prim ministru. Vreau ca România să aibă un buget sustenabil şi predictibil şi toate reformele care sunt prinse în acest moment în PNRR, dar care sunt şi baza aderării României la OECD să fie implementate. Cred că asta e cea mai mare provocare”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la Antena 3.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
El este de părere că România trebuie să aibă un preşedinte de stânga, în condiţiile în care ”marile provocări sunt crizele sociale, echitatea socială”.
 
”Sunt mai mulţi colegi de ai mei, sau oameni care nu sunt în acest moment în partid, care pot accede la această funcţie, eu voi susţine un preşedinte de stânga”, a adăugat liderul social-democrat. 
 
Întrebat despre o eventuală alianţă electorală cu PNL, Ciolacu a spus: ”Nu exclud absolut nimic în politică, nu e uşor de realizat, sunt stânga şi dreapta, dar trebuie să recunoaştem că această coaliţie a adus o stabilitate României şi o stabilitate în toată zona”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.