Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, marţi, la Parlament, despre revizuirea Constituţiei, că a făcut anunţul că ar fi cazul să pornim acest demers, ţinând cont şi de majoritatea pe care o au în Parlament. El a precizat că nu este de acord cu modificarea atribuţiilor preşedintelui, în legea fundamentală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD a arătat că a mai fost o încercare de modificare a Constituţiei şi trebuie pornit de la acele dezbateri. ”Nu ceva anume, dar societatea se modernizează, provocările sunt după cum vedem, cu totul altele, cred că nimeni nu se mai aştepta, în Europa, să avem de-a face cu un război, şi atunci trebuie privite toate unghiurile”, a spus Ciolacu. Întrebat dacă atribuţiile preşedintelui ar trebui modificate, Marcel Ciolacu a spus că din punctul său de vedere nu ar trebui. ”Eu nu consider că trebuie modificate atribuţii de la preşedinte”, a arătat el, precizând că este un demers care trebuie pornit. ”Eu astăzi am făcut un anunţ că ar fi cazul să pornim acest demers, ţinând cont şi de majoritatea pe care o avem”, a afirmat el. Marcel Ciolacu a declarat că trebuie constituită o comisie specială, pe modelul legilor siguranţei naţionale şi să sde pornească de acolo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.