Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, despre protestul transportatorilor şi fermierilor, că i-a fost ciudă că nu a ştiut demersul fermierilor, pentru că ”foarte multe din cele revendicate erau deja bugetate şi urmau să se pună în aplicare”. Întrebat dacă liberalii puteau să se implice mai mult în discuţia cu protestatarii, Ciolacu a spus că el îşi vede de treaba sa de prim-ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mi-a fost ciudă că nu am ştiu demersul fermierilor, pentru că împreună cu domnul ministru, foarte multe din cele revendicate erau deja bugetate şi urmau să se pună în aplicare prin actele normative. Era 8 ianuarie, abia aprovizionasem bugetul, dar în acest moment ne-am lămurit cu toţii şi am învăţat foarte multe, cu toţii, fiindcă erau şi lucruri pe care le scăpasem, mai ales lucruri tehnice, nu lucruri de fond, lucruri de formă,care obstrucţionau într-un fel activitatea”, a spus premierul.

Întrebat dacă liberalii puteau să se implice mai mult în discuţia cu protestatarii, şeful Executivului a răspuns: ”Eu îmi văd de treaba mea de prim-ministru... Acel ministru propus de PNL, normal că am apelat, ocup funcţia de prim-ministru, dar am avut alături de mine miniştrii Agriculturii şi Transporturilor, Florin Barbu şi Sorin Grindeanu, cu care am lucrat şi sâmbătă, şi duminică, domnul Brabu s-a deplasat şi în zona dvs (..) Repet, au fost multe neînţelegeri, multe lucruri strânse în ani de zile, multe frustrări, dar nu au fost lucruri esenţiale şi de fond. Legislaţie nepusă în aplicare, cum era cazul ASF, cu suspendarea RCA pe perioada când camionul nu funcţiona (..) Acum s-au lămurit toate aceste lucruri”, a precizat premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.