Premierul Marcel Ciolacu anunţă, vineri, distribuind o fotografie în care apare alături de ambasadorul SUA la Bucureşti, că s-a alăturat românilor care în aceste zile îşi iau vize pentru Statele Unite, chiar dacă nu intenţionează să călătorească în următoarea perioadă, scopul demersului fiind de a coborî rata respingerilor sub 3%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”M-am alăturat românilor care în aceste zile îşi iau vize pentru SUA, chiar dacă nu intenţionează să călătorească în următoarea perioadă. Scopul demersului nostru este de a coborî rata respingerilor sub 3% pentru a îndeplini astfel condiţiile eliminării vizelor pentru State Unite ale Americii”, a scris, vineri, pe Facebook, premierul Marcel Ciolacu, distribuind o fotografie în careb apare alături de amnasadorul SUA la Bucureşti, Kathleen Kavalec în faţa unui ghişeu.

Premierul afirmă că ”avem un Parteneriat strategic cu Statele Unite puternic”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Vă invit pe toţi cei care îndepliniţi condiţiile pentru obţinerea vizei să vă alăturaţi acestei acţiuni. Împreună, putem atinge obiectivul ca din 2025 românii să călătorească fără vize în SUA”, a mai afirmat premierul.

Marcel Ciolacu anunţa, în decembrie 2025, în contextul vizitei pe care o făcea în SUA, că renunţarea la vize şi programul Visa Waiver devin realitate din 2025.

Condiţia esenţială este ca rata de respingere să scadă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.