Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat miercuri cum vede participarea lui Klaus Iohannis la Congresul PNL din 25 septembrie, că aceasta este din nou o implicare nepermisă a unui şef de stat în viaţa politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Iaraşi o implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică, Este nepermisă oricărui şef de stat susţinerea unui partid, lucru pe care îl face de 7 ani de când e preşedinte. Mă aşteptam să vorbească la New York despre soluţii privind creşterea preţului la energie”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la sediul PSD. 

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, la New York, la Adunarea Generală a ONU că va participa la Congresul PNL de sâmbătă unde va fi aleasă conducerea partidului. Principalii candidaţi pentru un mandat de preşedinte al formaţiunii sunt Florin Cîţu şi Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.