Premierul Marcel Ciolacu a transmis, vineri, că industria românească există şi se dezvoltă şi că cifrele ne arată că anul trecut am exportat mai mult cu 1,3%. Şeful Executivului anunţă că va propune marilor investitori un parteneriat care să aibă drept obiectiv creşterea numărului de locuri în învăţământul dual.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Industria românească există şi se dezvoltă! Cifrele ne arată că anul trecut am exportat mai mult cu 1,3% şi am importat mai puţin cu 3,2%”, a scris premierul pe Facebook, după vizita la Şantierul Naval Constanţa.

Prim-ministrul arată că discuţiile avute cu cei care lucrează la Şantierul Naval Constanţa i-au reconfirmat ceea ce ştia, şi anume că românii sunt serioşi şi iscusiţi.

”Iată că şi în industrie, şi în tehnologie, românii sunt recunoscuţi în lume pentru seriozitatea şi competitivitatea muncii lor. Problema structurală este şi aici necesitatea forţei de muncă bine pregătite. De aceea, voi propune marilor investitori un parteneriat care să aibă drept obiectiv strategic creşterea numărului de locuri în învăţământul dual”, anunţă premierul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.