Marcel Ciolacu a afirmat că Guvernul Cîţu are zero credibilitate şi astfel ce pretenţii poate avea lumea că acest Executiv va putea convinge Comisia Europeană că este capabil să atragă cele 30 de miliarde de euro prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Liderul PSD a adăugat că „banii europeni, atât de necesari României, nu vor fi daţi pe mâna acestor amatori”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Atunci când măsluiesc fără jenă cele mai simple programe de ajutor pentru IMM-uri, ce pretenţii poţi avea de la acest Guvern că va putea convinge Comisia Europeană că este capabil să atragă cele 30 de miliarde de euro prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă?!
 
Zero credibilitate! Banii europeni, atât de necesari României, nu vor fi daţi pe mâna acestor amatori. Pentru că nu sunt în stare să facă un plan clar şi coerent! Şi pentru că au demonstrat deja că pe orice pun mâna fie distrug, fie fură!
 
În timp ce în interiorul aceluiaşi Guvern, Cîţu de la PNL îi dă în cap lui Năsui de la USR cu bâta Corpului de Control, firmele româneşti vor continua să dea faliment pe bandă rulantă. Iar, pe sub masă, prietenii lor îşi vor lua în continuare apartamente pe banii tuturor românilor”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.