Premierul Marcel Ciolacu afirmă că alianţa dintre PSD şi PNL funcţionează atât la nivelul Guvernului, cât şi al Parlamentului, el arătând că nu a văzut nici în Guvern, nici în Parlament vreo decizie care să aducă prejudicii României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Uitaţi-vă, că vorbim acum de un guvern, eu nu îmi aduc aminte, de când sunt prim-ministru, dacă a fost vreun scandal în Guvern, dacă a fost vreun scandal cu vreun ministru. Am intrat într-o logică de luptă pentru români: este Guvernul României, nu e Guvernul PSD-ului, nu e guvernul lui Ciolacu, nu e guvernul PNL-ului. Este Guvernul României şi trebuie să ne ridicăm la nivelul unui guvern al României şi al românilor. Ce avem de împărţit, împărţim în afara Guvernului”, a afirmat Ciolacu, luni seară, la Antena 3. 
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
El a subliniat că şi în Parlament coaliţia de guvernare funcţionează, arătând că nu a văzut nici în Guvern, nici în Parlament vreo decizie care să aducă prejudicii României.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.