Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, luni, că emoţia primei zile de şcoală este umbrită de frustrare”. ”Frustrare, pentru că nu se ştie pentru cât timp şcolile vor fi deschise, frustrare pentru că nu toate şcolile au fost pregătite”, susţine Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”Din păcate, şi în acest an, emoţia primei zile de şcoală este umbrită de frustrare. Frustrare, pentru că nu se ştie pentru cât timp şcolile vor fi deschise! Frustrare, pentru că nu toate şcolile au fost pregătite pentru desfăşurarea noului an şcolar în condiţii de siguranţă”, a scria, luni, pe Facebook, MArcel Ciolacu.  

Acesta susţine că ”România Educată” - program al preşedintelui Klaus Iohannis -”nu este în faţa unei tablete pe care Ministerul Educaţiei a uitat să o trimită”.  

”Locul copiilor este în şcoală! Alături de cei de vârsta lor! Alături de profesori! Mult succes în noul an şcolar! #RomaniaEducata este a generaţiilor pe care trebuie să le protejăm aici şi acum pentru a avea cu toţii un viitor mai bun”, a mai scris Ciolacu.  

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.