Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la sediul partidului, despre voucherele pentru persoanele vulnerabile, în valoare de 50 de euro, că în mod categoric, se vor primi aceste vouchere de la 1 iunie de către populaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD a spus despre voucherele pentru persoanele vulnerabile că vor avea sursă de finanţare mixtă, o parte de la buget şi banii europeni, pentru cheltuielile de la buget se fac apoi documentele către Comisie pentru decontare. Marcel Ciolacu a precizat că acordarea voucherelor este în vigoare. ”Este o ordonanţă”, a spus el. ”Categoric, se vor primi aceste vouchere de la 1 iunie”, a mai afirmat Marcel Ciolacu, arătând că este convins că Executivul se ocupă de acest lucru. Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a declarat, vineri, despre voucherele pentru populaţie că proiectul e pe circuitul de avizare, iar valoarea totală a acestui program este de 3,1 miliarde lei, fiind 2,8 milioane persoane care vor beneficia de acest sprijin. Distribuirea cardurilor va începe la 1 iunie, a mai spus ministrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.