Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a respins o guvernare a PNL alături de PSD, ”în acest moment”, pe model german, însă este de părere că, în urma unor alegeri, o astfel de discuţie este posibilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat cât de fezabil este să vedem în România un PNL alături de PSD, după model german, Marcel Ciolacu a declarat că acest lucru a existat în România, însă momentan este exclus să funcţioneze.
 
”A mai existat în România un USL. Este exclus în acest moment pentru că s-au pierdut timpii adecvaţi să faci acest lucru, dintr-o încăpăţânare a preşedintelui României de a avea guvernul său. Şi vedem normalitatea promisă de preşedintele României şi în ceea ce priveşte funcţionarea Parlamentului şi a Guvernului şi a românilor, traiul românilor. Asta este normalitatea promisă de Klaus Iohannis”, a declarat Marcel Ciolacu, la B1TV, joi seară.
 
Marcel Ciolacu este, însă, de părere că o astfel de alianţă, între PNL şi PSD ar putea exista numai după alegeri, conform voinţei românilor.
 
”În urma unor alegeri este posibilă o astfel de discuţie, fiindcă e un restart şi românii întotdeuna au dreptate”, a declarat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.