Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că dacă limita pentru proteste rămâne la 500 de persoane, în timp ce pentru concerte este de 75.000 de persoane, atunci social-democraţii se gândesc să organizeze un concert în Piaţa Victoriei, “că el se transformă în protest asta e altceva”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a fost întrebat duminică seara, la Antena 3 dacă sunt restricţii împotriva pandemiei sau sunt restricţii împotriva eventualelor proteste. 
 
“Sunt restricţii împotriva protestelor. Limitezi protestele la 500 de persoane, dar ai voie să faci spectacole la 75.000. Am atacat în instanţă, vrem să avem un răspuns cât mai rapid, dacă nu avem două variante, facem în Piaţa Victoriei un spectacol, că el se transformă în protest asta e altceva sau să facem congresul PSD în Piaţa Victoriei. Ei au congres, vor fi peste 5.000 de oameni într-o sală. Romexpo nu are voie să organizeze expoziţii, dar au voie să facă congresul PNL-ului la Romexpo”, a afirmat Marcel Ciolacu. 
 
El a precizat la acel concert social-democraţii îi voi invita pe Emil Boc şi pe Florin Cîţu. 
 
“PSD nu face solicitare să facem protest, noi facem concert. Îl chemăm şi pe Domnul Boc, pe domnul Cîţu”, a declarat Ciolacu.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.