Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, vineri, că adevărul se află întotdeauna, iar onoarea aparţine doar adevăraţilor bărbaţi de stat. ”Cîţu cel cu «ochii injectaţi şi umezi» ar fi trebuit să-şi dea deja demisia, iar Iohannis să iasă odată şi să-şi ceară scuze românilor”, susţine Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Adevărul se află întotdeauna! Dar onoarea aparţine doar adevăraţilor bărbaţi de stat! Cîţu cel cu «ochii injectaţi şi umezi» ar fi trebuit să-şi dea deja demisia, iar Iohannis să iasă odată şi să-şi ceară scuze românilor pentru că a pus un penal inconştient şi haotic în fruntea Guvernului României”, a scris, vineri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Reacţia acestuia vine după ce premierul a recunoscut că a făcut două zile de închisoare în SUA şi a plătit o amendă, după ce a condus băut.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.