Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, despre cheltuielile pentru Apărăre, că s-au făcut foarte multe plăţi în lunile ianuarie şi februarie, când am avut un deficit pe aceste luni de 1,7%, iar marea majoritate a acestui deficit au fost plăţile către Apărare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat la Oradea despre alocarea României pentru apărare, care, potrivit raportului NATO, nu ar fi atins procentul de 2%.

”S-au făcut foarte multe plăţi în lunile ianuarie şi februarie, am şi văzut că am avut un deficit pe aceste luni de 1,7%. Nu au fost cheltuieli suplimentare venite nici din administraţia centrală nici din administraţia locală, marea majoritate a acestui deficit au fost plăţile către Apărare. Cu alte cuvinte, ne-am asumat toate lucrurile, le-am dus până la capăt”, a răspuns Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.