Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că PSD va depune o moţiune de cenzură la începutul sesiunii parlamentare următoare, şi nu spre finalul acesteia. El apreciază că moţiunea de cenzură nu ar trebui depusă în perioada Congresului PNL, ci mai degrabă după alegerile interne din PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Eu nu aş veni cu moţiunea să se suprapună luptei politice din interiorul Partidului Naţional Liberal. Dar o vom depune atunci când va avea cele mai mari şanse să treacă. Categoric vom depune o moţiune de cenzură, de data aceasta la începutul sesiunii parlamentare, nu la sfârşitul sesiunii”, a afirmat Marcel Ciolacu, duminică seară, la România TV, întrebat când va depune PSD moţiune de cenzură. 
 
Liderul PSD consideră că moţiunea ar trebui depusă după Congresul PNL.
 
"Eu cred că după Congresul PNL şi după Congresul - nu-l neglijaţi, chiar dacă e pe mute aşa, un pic - USR-PLUS”, a adăugat Ciolacu. 
 
El a criticat USR-PLUS că "acum stau la masă cu penalii" după ce i-au "păcălit pe români” cu "fără penali în funcţii publice”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.