Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, despre candidaturile comunePSD- PNL la Timiş, că în acest moment s-au unit două partide mari din România, au depăşit anumite orgolii şi se va câştiga, inclusiv la municipiul Timişoara, el arătând că există decizii politice pe care liderii şi le asumă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat despre decizia coaliţiei privind candidaturile comune la Timiş, el afirmând că decizia a fost luată ”ca să câştige”. ”Categoric, în acest moment s-au unit două partide mari din România, PSD şi PNL, au depăşit animite orgolii şi se va câştiga. Sunt ferm convins că se va câştiga şi la municipiul Timişoara”, a spus liderul PSD.

Întrebat despre revolta din PNL, unde liderul PNL Timiş, Alin Nica, a fost exclus din partid, Ciolacu a răspuns: ”Ultima revoltă pe care am prins-o cred că e aia din 1907, de atunci nu am mai prins nicio revoltă. Lăsând gluma la o parte, sunt două partide vii, ştiţi că se întâmplă lucruri şi în PSD şi în PNL, partide care au o anumită dinamică, sunt orgolii, nemulţumiri, dar există decizii politice pe care liderii şi le asumă”.

Despre decizia PSD privind candidaţii la sectoarele 2 şi 5, preşedintele PSD a spus că la ora 13.00 se întâlneşte cu colegii săi, în Consiliul Politic Naţional, şi vor decide acest lucru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.