Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că ar fi bine ca ministrul Educaţiei Monica Anisie să vină în Parlament ca să explice cum vor începe şcolile, care vor fi procedurile şi cum copiii trebuie să vină cu măştile de acasă. El a adăugat că, după moţiunea de cenzură, vor fi invitaţi în Parlament şi miniştrii de resort pentru a face o simulare a votului la alegerile locale într-o secţie de vot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Urmează după votul pe moţiune să facem acest demers. Să vină să ne explice cum se va desfăşura votul. Cred că mai degrabă ar trebui să vină şi doamna ministru Anisie să ne explice cum se vor deschide şcolile şi care e procedura, circuitul, cum intră copiii, cum sunt obligaţi să vină cu mască şi mănuşi de acasă. Asta este”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat joi la finalul Consiliului Politic Naţional al PSD, când vor fi inivitaţi miniştrii în Parlament ca să facă o simulare a votului la locale. 

Anul şcolar începe pe 14 august. Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat că Guvernului îi este imposibil să asigure măşti gratuite pentru toţii copiii şi profesorii la deschiderea şcolilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.