Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, vineri, proiectul politic cu care candidează la şefia PSD, respectiv ”Reconstrucţia PSD – o viziune politică de stânga pentru un partid european”. Ciolacu vorbeşte despre o nouă echipă, de oameni integri şi cu experienţă, despre profesionalizarea formaţiunii şi recâştigarea prestigiului PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ciolacu a anunţat, vineri, printr-o postare pe Facebook, proiectul politic cu care va candida la şefia PSD: ”Reconstrucţia PSD – o viziune politică de stânga pentru un partid european”.

Ciolacu prezintă care sunt obiectivele sale:

”O NOUĂ ECHIPĂ: formată din oameni integri, cu experienţă politică şi expertiză profesională.

RECONSTRUCŢIA ŞI PROFESIONALIZAREA PARTIDULUI: prin aducerea în prima linie a profesioniştilor şi a specialiştilor din partid, oameni competenţi, oameni care au arătat ce pot în profesia lor şi care sunt legitimaţi de încrederea acordată în comunitatea lor.

RECÂŞTIGAREA PRESTIGIULUI PARTIDULUI: Membrii şi simpatizanţii noştri trebuie să aibă motive de mândrie pentru că fac parte din marea echipă a PSD!

O STÂNGĂ MODERNĂ: PSD-ul anului 2020 este atât partidul care are grijă de pensionari sau de categoriile sociale defavorizate care au nevoie de sprijin, DAR ŞI partidul celor care au contribuit sau contribuie ACTIV la dezvoltarea României, al celor care îşi câştigă traiul de zi cu zi prin muncă cinstită. PSD = Partidul clasei de mijloc. DOAR reducerea sărăciei va conduce la creşterea clasei de mijloc din România!

PATRIOTISM ECONOMIC:

- prin susţinerea politicilor publice care să protejeze economia naţională, pe angajaţii români
- prin susţinerea şi promovarea intereselor agenţilor economici care produc în România şi contribuie la dezvoltarea economică, la crearea de locuri de muncă şi la creşterea veniturilor bugetului de stat
- prin acţiuni ferme împotriva jefuirii resurselor naţionale”.

Ciolacu afirmă că ”acesta este Programul politic al echipei PSD”.

”Împreună vom merge în faţa colegilor pentru a le cere încredere şi susţinere. De fiecare dată când ceilalţi au distrus, PSD a venit şi a reconstruit! Mai mult decât oricând România are nevoie de o stângă modernă şi puternică. România are nevoie de PSD! Pentru că are nevoie de stabilitate, siguranţă, reconstrucţie şi de creşterea nivelului de trai”, a mai scris Ciolacu.

Candidaturile pentru Congresul PSD care ar urma să aibă loc în 22 august s-au depus până vineri, la ora 16.00.

La congres se va candida pe moţiuni, în echipă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.