Marcel Ciolacu a anunţat că a semnat miercuri, altături de Pavel Filip un acord de cooperare între Partidul Democrat din Moldova şi PSD. „Este vital ca partidele pro-europene să poată forma o majoritate după alegerile anticipate din iulie”, a adăugat liderul social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi, împreună cu domnul preşedinte Pavel Filip. Am semnat Acordul de Cooperare dintre Partidul Democrat din Moldova şi PSD. Am făcut împreună acest pas deoarece Moldova traversează în prezent un moment politic foarte complicat. Este vital ca partidele pro-europene să poată forma o majoritate după alegerile anticipate din iulie.
 
Noi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a ajuta Partidul Democrat din Moldova, singurul partid de peste Prut asociat Partidului Socialiştilot Europeni.
 
De altfel, programul «Moldova Altfel» cu care fraţii noşti se prezintă în faţa electoratului, conţine din capul locului angajamentul ferm că «România rămâne un partener de suflet, iar SUA - un partener strategic». Acest angajament ferm, pro-european, nu poate decât să ne dea convingerea că PDM va rămâne consecvent continuării reformelor în vederea dezvoltării democratice şi avansării parcursului european şi euro-atlantic”, a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.