Premierul Marcel Ciolacu a dat asigurări, sâmbătă, că România este o ţară sigură şi că Rusia nu va ataca România, chiar dacă la graniţele ţării este un război. Ciolacu a subliniat că Rusia are o îngrijorare că în România se lucrează 24 de ore din 24 pe autostrada Moldovei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am văzut astăzi, de dimineaţă, o îngrijorare a Rusiei că lucrează o companie cu 3.000 de angajaţi pe autostrada Moldovei şi o îngrijorare mare a administraţiei ruseşti, de ce în acest moment o companie, aceeaşi care lucrează şi aici (pe autostrada A1, între Margina şi Holdea - n.r. ), lucrează cu 3.000 de angajaţi, 24 de ore din 24 pe Autostrada Moldovei. Dânşii sunt îngrijoraţi, eu mă bucur că ne ţinem de cuvânt şi facem autostrada Moldovei”, a declarat, sâmbătă, Marcel Ciolacu, în timpul vizitei pe şantierul tronsonului de autostradă între Margina (judeţul Timiş) şi Holdea (judeţul Hunedoara).

Întrebat dacă România ar trebui să fie mai bine securizată, Ciolacu a dat asigurări că România este o ţară sigură.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Ţara noastră e o ţară foarte sigură. Suntem membrii NATO, haideţi să terminăm cu... Nu, Rusia nu va ataca România. Este un joc, este şi un război hybrid. Ţara care e supusă celui mai mare război hybrid, o ştiţi şi dumneavoastră, e Republica Moldova. Avem un stat într-un război armat, Ucraina şi un stat sub un război hybrid, Republica Moldova, ţinând cont că au şi ei alegeri pentru funcţia de preşedinte, cred că în octombrie. România e o ţară sigură, nu va intra în niciun război şi  Rusia nu va ataca România, cu certitudine. Suntem pregătiţi, nu vă  luaţi chiar după toate ştirile”, a precizat Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.