Marcel Ciolacu a afirmat că cei prezenţi la întâlnirea de la Guvern şi premierul au devenit extrem de atenţi atunci când le-au fost prezentate soluţiile pentru a avea un PNRR care să treacă de Comisia Europeană, lucru pe care l-a apreciat. „În rest, despre declaraţiile politice ale unor candidaţi la congresele interne din toamnă, îi las pe ei să-şi desfăşoare campania pe treptele Guvernului, a mai spus liderul social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am cerut transparenţă celor două partide care erau campionii transparenţei. PNRR va fi prezentat în Parlament. Am cerut descentralizare celor care în ultimii ani au vorbit doar despre aducerea deciziei cât mai aproape de cetăţean. Acum au uitat. Am cerut ca banii europeni să ajungă la români şi la firmele româneşti. Deocamdată, firmele româneşti au fost trimise la Măsura 3... Am cerut ca Autostrada Moldovei să fie prinsă în PNRR. Şi va fi. Am apreciat că au devenit extrem de atenţi atunci când le-am prezentat soluţiile PSD pentru a avea un PNRR care să treacă de Comisia Europeană. În rest, despre declaraţiile politice ale unor candidaţi la congresele interne din toamnă, îi las pe ei să-şi desfăşoare campania pe treptele Guvernului...”, a scris Marcel Ciolacu joi pe Facebook. 
 
Ulterior întrevederii cu prim-ministrul, liderul PSD a precizat că nu a avut plăcerea să aibă acces la PNRR şi i-au fost prezentate nişte principii şi viziuni. 
 
În replică, premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat despre faptul că Marcel Ciolacu a spus că nu a avut acces la PNRR la întâlnirea cu prim-ministrul, că nu vrea să comenteze „despre capacitatea de înţelegere a celor cu care discutăm”. Şeful Guvernului a adăugat că în discuţiile cu sindicatele, patronatele şi social-democraţii de joi au fost discutate toate capitolele Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi partea de reforme prevăzută în document.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.