Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de condoleanţe pentru victimele inundaţiilor de amploare din Coreea de Sud. ”România este alături de partenerul nostru strategic în aceste împrejurări dificile”, a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am aflat cu mare regret despre dezastrul provocat de inundaţiile de amploare din Coreea de Sud. Transmit condoleanţele mele familiilor victimelor şi le doresc recuperare rapidă supravieţuitorilor. România este alături de partenerul nostru strategic în aceste împrejurări dificile”, a transmis Ciolacu, duminică, într-un mesaj publicat pe Twitter.

Trupurile neînsufleţite a opt persoane prinse într-un tunel inundat de ploile abundente din centrul Coreei de Sud au fost recuperate duminică, au declarat autorităţile şi presa locală, ducând bilanţul morţilor provocate în ţară de ploi torenţiale din ultimele zile la 35, transmite Reuters.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.