Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că 130 de aleşi locali ai PSD au trecut la PNL înainte de scrutinul local de la sfârşitul acestei săptămâni, el acuzând că liberalii au "cumpărat” primari prin alocarea preferenţială de fonduri publice. "Dacă Sorin Grindeanu îşi permitea, când era prim ministru, să dea un astfel de HG, îl arestau din şedinţa de guvern”, afirmă liderul social-democrat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Primul ministru, acum o săptămână, a împărţit prin HG banii, care nu s-a întâmplat niciodată în 30 de ani, după cum a cumpărat primarii, a cumpărat primari la Giurgiu, le-a dat de zece ori mai mult decât le-a dat primarilor de la PSD. Niciun primar de municipiu reşedinţă de judeţ condus de PSD nu a primit niciun leu. Zero lei. Dacă Sorin Grindeanu îşi permitea, când era prim ministru, să dea un astfel de HG, îl arestau din şedinţa de guvern. Iar preşedintele Iohannis şi preşedintele PNL-ului de facto iese şi spune asta e România normală, educată”, a declarat Marcel Ciolacu, luni seară, într-o emisiune la TVR.
 
El a spus că îşi doreşte să nu facă astfel de politică.
 
"E o mârşăvie din asta ieftină, este politica anilor '90-'92. Mie mi s-au adus reproşuri, de ce nu aţi negociat cu fiecare parlamentar în parte, eu vreau să fac altfel de politică. Eu negociez cu liderii politici”, a adăugat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.