Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele prin care se ia act de demisia lui Dan Vîlceanu şi de desemnare a lui Ioan Marcel Boloş, ministrul cercetării, inovării şi digitalizării, ca ministrul investiţiilor şi proiectelor europene, interimar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, următoarele decrete:
 
Decret prin care se ia act de demisia domnului Dan Vîlceanu, ministrul investiţiilor şi proiectelor europene, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului;
 
Decret de desemnare a domnului Ioan Marcel Boloş, ministrul cercetării, inovării şi digitalizării, ca ministrul investiţiilor şi proiectelor europene, interimar.
 

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, şi-a anunţat, miercuri, demisia, precizând că a înaintat documentul premierului Nicolae Ciucă. Demisia sa a venit după ce şi-a înaintat demisia şi din funcţia de secretar general al PNL, în urma renunţării la şefia PNL de către Florin Cîţu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.