Managerul Institutului de Boli Cardiovasculare ”CC Iliescu” Bucureşti, Şerban Bubenek, a declarat, marţi seară, că fostul premier Mihai Tudose se simte bine, el fiind dus pe secţia de supraveghere cam la o oră după internarea în spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La ora 16.40, domnul deputat Mihai Tudose, fost prim-ministru al României, a fost adus de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Institutului de Boli Cardiovasculare CC Iliescu cu diagnosticul de infarct miocardic acut inferior întins”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, managerul unităţii medicale.

Acesta a precizat că pacientul a fost supus unei proceduri de coronarografie şi angioplastie cu două stenturi, cu un rezultat foarte bun.

”După o oră de la internare pacientul a fost transportat în unitatea de supraveghere. În prezent, ne declară că se simte bine şi că va părăsi spitalul cât de curând posibil”, a mai spus Şerban Bubenek.

Între timp, fostul premier a postat şi un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului şi promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulţumesc întregii echipe medicale şi tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulţime de lucruri bune de făcut!”, a scris Tudose pe Facebook.

Fostul premier a suferit marţi un infact miocardic acut, fiindu-i montate două stenturi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.