Europarlamentarul Monica Macovei a anunţat, pe Facebook, că M10 are o nouă conducere, din care ea nu mai face parte, ea menţionând că a respectat decizia din 11 iunie prin care a anunţat că nu va candida. În locul său, preşedintele M10 a devenit Ioana Constantin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De astăzi, M10 are o nouă conducere, aleasă prin vot. Eu nu am candidat pentru nicio funcţie de conducere, aşa cum am anunţat încă din şedinţa M10 din 11 iunie 2016 şi am transmis pe lista internă a membrilor partidului. Aceasta a fost şi ideea atunci când am decis să construiesc un partid: să pun piatra de temelie. Sper ca noua conducere, formată din oameni tineri (în marea lor majoritate), corecţi, profesionişti şi integri să facă o politică transparentă care să înlocuiască politica blaturilor în care trăim de 26 de ani”, a anunţat Monica Macovei.

Adunarea Generală a desemnat-o ca nou lider al formaţiunii politice pe Ioana Constantin. ”Noua preşedintă M10 are două licenţe obţinute în 2012, una de la SNSPA, Facultatea de Management, şi a doua de la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, şi două masterate obţinute în 2014 la SNSPA, în Comunicare Brand, Management şi Comunicare Corporativă şi în Comunicare şi relaţii publice. Ioana a predat, între altele, Etică şi Responsabilitate Corporativă, Management şi Afaceri pe Internet la Facultatea de Management a SNSPA şi a lucrat în consiliere şi orientare profesională pentru absolvenţii care îşi începeau profesiile”, precizează Macovei.

Ea sfătuieşte noua conducere a partidului să intre în alianţe cu alte partide de dreapta sau de centru-dreapta, inclusiv cu partide locale, pentru a construi un pol al dreptei ”adevărat şi curat”. ”Ca membru fondator al M10 şi simplu membru de partid, îmi doresc ca partidul să crească sănătos şi să ajungă în următorii ani o forţă politică, împreună cu alte partide politice noi şi corecte”, susţine Macovei.

În urma alegerilor locale din 5 iunie, M10 a obţinut peste 30.000 de voturi, aproape 100 de consilieri locali, un primar şi alţi patru primari au fost aleşi cu susţinerea acestei formaţiuni politice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.