Preşedintele PNL Ludovic Orban, liderul USR Dan Barna şi europarlamentarul PLUS Dragoş Tudorache vor susţine sâmbătă, de la ora 17.00, o conferinţă de presă la Universitate, tema fiind anunţarea candidaţilor comuni pentru primăriile de sector la alegerile locale din 27 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele USR Bucureşti Claudiu Năsui a postat o fotografie pe Facebook de la întâlnirea liderilor PNL şi USR de vineri noaptea la Guvern, unde au fost purtate ultimele negocieri pentru desemnarea candidaţilor comuni. Năsui a afirmat că „a ieşit fum alb” şi că „Nu a fost uşor. Am reuşit să avem candidaţi comuni ireproşabili”.

Liberalii s-au reunit, sâmbătă, de la ora 9.00, în şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului, pentru a valida candidaţii la alegerile locale, din 27 septembrie, inclusiv pentru primăriile de sector. De la ora 10.00 este programată şi o întrunire a Biroului Naţional al USR pentru a aproba candidaturile la locale.

De asemenea, Ludovic Orban va susţine sâmbătă declaraţii de presă în jurul orei 13.00.

În urma negocierilor liderilor celor două partide, USR ar urma să primească sectoarele 1 şi 2, PLUS - Sectorul 4, iar PNL va avea candidaţi la primăriile sectoarele 3, 5 şi 6, au declarat surse politice, pentru News.ro.

Clotilde Armand va fi candidatul USR la Primăria Sectorului 1, iar Radu Mihaiu la Primăria Sectorului 2. Din partea PLUS, la Sectorul 4 va candida Simona Spătaru, conform surselor citate.

Sursele politice au adăugat, pentru News.ro, că PNL îl are candidat pe Adrian Moraru pentru Primăria Sectorului 3, pe Cristian Băcanu pentru Primăria Sectorului 5, iar Ciprian Ciucu va fi candidatul pentru Primăria Sectorului 6.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.