Ludovic Orban a declarat că orice vrea să candideze la şefia PNL o poate face şi, în cazul în care va avea un contracandidat la funcţia de preşedinte al formaţiunii, îl asigură pe acesta că va desfăşura o campanie corectă, pozitivă şi care să fie spre binele partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Oricine vrea să candideze, poate să candideze. În PNL există democraţie. Din punctul meu de vedere, dacă voi avea un contracandidat, îl asigur de o campanie corectă, pozitivă, spre binele partidului, care să nu vizeze candidatura colegului meu, ci care să vizeze proiectul meu pentru PNL şi pentru România, în următorii 4 ani”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat dacă preferă să fie candidat unic şi despre afirmaţia lui Rareş Bogdan care a spus că îl asigură pe liderul PNL că va avea un contracandidat puternic la şefia partidului.

El a adăugat că „la noi asta înseamnă Congresul, o reîmprospătare a legitimităţii celor aleşi, începând de la bază, de la organizaţiile locale, judeţene, înspre conducerea naţională”.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a spus că Ludovic Orban va avea cu siguranţă un contracandidat „foarte puternic” la şefia formaţiunii. Acesta a precizat că printre opţiunile de contracandidaţi ai lui Orban se numără Florin Cîţu, Emil Boc, Ilie Bolojan, Dan Motreanu şi Robert Sighiartău.

„Îl asigur cu simpatie pe Ludovic Orban că va avea contracandidat şi va avea unul foarte puternic. (...) Suntem partid liberal, este normal să existe competiţie. Cred că nici Ludovic Orban, nici altcineva nu-şi doreşte să existe un singur candidat, sunt absolut convins că va exista minim un contracandidat, dacă nu chiar doi. Există oameni foarte buni în PNL care vor intra într-o competiţie directă, frumoasă cu Ludovic Orban şi cel mai bun dintre ei va câştiga. Este şi Florin Cîţu o opţiune, şi Emil Boc o opţiune, este şi Ilie Bolojan şi Dan Motreanu, este şi Robert Sighiartău o opţiune. Avem mai multe opţiuni. Eu am spus-o, ca să nu existe niciun fel de speculaţie, voi intra pe poziţiile doi-trei în echipa câştigătoare”, a precizat Rareş Bogdan, luni după BEX al PNL. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.