Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat că nu este importantă vârsta viitorului preşedinte al liberalilor, ci concepţiile pe care le are. El a mai spus nu se mai poate întineri, pentru că „asta e viaţa”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Nu este importantă vârsta preşedintelui PNL, ci cine este, ce concepţii are, ce face preşedintele PNL. Eu pe mine nu mai pot să mă înnoiesc, să mă întineresc, pentru că asta este natura, asta e viaţa. Ceasul ticăie şi nu pot să merg decât spre senectute, înainte, nu pot să merg înapoi, dar voi menţine aceeaşi deschidere a PNL spre tineri de valoare, spre tineri care vor între-adevăr să intre în viaţa publică, care vor să îşi asume răspundere în comunităţile locale, la nivel judeţean, la nivel naţional, chiar dacă unii dintre cei pe care i-am promovat m-au dezamăgit”, a declarat Ludovic Orban, întrebat joi la Parlament dacă el crede că este un politician cu vechime, în condiţiile în care va avea loc la toamnă Congresul PNL pentru alegerea unei noi conduceri a partidului.
 
Acesta a mai precizat că deja a adus un suflu nou în formaţiune.
 
„Dacă vă uitaţi, faţă de momentul în care am fost ales preşedinte al PNL au apărut foarte multe feţe noi în spaţiul public care au ocupat funcţii publice, de la Siegfried Mureşan, dau exemple şi din tabăra lui Florin (Florin Cîţu - n.r.), Cristi Băcanu, de la Violeta Alexandru până la Pavel Popescu. La ora actuală, dacă ne uităm la grupul parlamentar de la Camera Deputaţilor, cred că este cea mai mică medie de vârstă şi grupul care cuprinde cei mai mulţi tineri pe care i-a avut vreodată PNL în Parlament. Mai mult decât atât, am fost curajos şi am susţinut candidatura foarte multor tineri la funcţiile de primar şi mulţi dintre ei au şi câştigat”, a explicat Orban. 
 
Florin Cîţu a spus, când şi-a anunţat candidatura la şefia PNL că va câştiga, întrucât nu există altă variantă, iar partidul are nevoie de un suflu nou.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.