Nicuşor Dan este susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei, a anunţat joi liderul liberal Ludovic Orban, care a precizat că din cercetarea sociologică a PNL a rezultat că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, nu şi bătălia cu PSD. El a acuzat-o pe Gabriela Firea că ”a făcut praf Bucureştiul”. Nicuşor Dan a mulţumit într-o postare pe Facebool lui Ludovic Orban pentru susţinerea candidaturii sale la Primăria Capitalei din partea PNL. Nicuşor Dan afirmă că este un gest de mare responsabilitate politică, în condiţiile în care PNL are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziţie. Liderul USR, Dan Barna, a afirmat că ”este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucureşti”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Nicuşor Dan, după ce Orban a anunţat că PNL îi susţine candidatura la Bucureşti: Este un gest de mare responsabilitate politică, în condiţiile în care PNL are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziţie
CITEȘTE ȘI Dan Barna, după anunţul PNL privind susţinerea lui Nicuşor Dan: Este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucureşti

”Vreau să vă anunţ că în urma discuţiei cu Nicuşor Dan a luat decizia de a-l propune pe Nicoşor Dan ca şi candidat la Primăria Capitalei, susţinut de PNL. În zilele următoare voi susţine această propunere în faţa conducerii PNL”, a anunţat Orban.

El a subliniat că PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă în Bucureşti, din care a rezultat că toţi candidaţii PNL au şanse de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, dar nu exista garanţia că vor câştiga bătălia cu PSD.
Conform liderului PNL, obiectivul este de a asugura o guvernare Bucureştiului care să ofere soluţii care stau în picioare.
”PNL face un sacrificiu propunând un candidat care nu este membru al PNL”, a declarat Ludovic Orban.

”Nu am avut nicio negociere politică cu Nicuşor Dan”, a precizat Orban, adăugând că discuţiile cu acesta au vizat problemele Capitalei şi soluţiile pentru acestea.

El amintit că Nicuşor Dan a primit sprijinul USR Bucureşti.

Liderul USR Dan Barna afirma miercuri că în următoarele două săptămâni va fi anunţat candidatul alianţei USR-PLUS la Primăria Capitalei, anticipând că va exista ”o metodă probabil mixtă între sondaj şi alegeri primare”, pentru desemnarea candidatului.

Nicuşor Dan era candidatul USR, în timp ce PLUS susţine candidatura lui Vlad Voiculescu .

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.