Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a spus, în discursul său de la Summit-ul liderilor locali şi regionali ai Partidului Popular European, că preşedintele României, Klaus Iohannis, este alături de PNL şi alături de România cu inima şi sufletul, în fiecare zi, în fiecare săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu a putut să fie alături de noi în primul rând din cauza aşezământului constituţional şi din cauza atribuţiilor pe care le are ca preşedinte al României. Vă garantez fiecăruia dintre dumneavoastră că domnul Klaus Iohannis este în fiecare clipă, în fiecare zi, în fiecare săptămână, cu inima şi cu sufletul alături de noi, alături de Partidul Naţional Liberal, alături de România”, a afirmat Ludovic Orban, în cadrul întâlnirii liderilor Partidului Popular European, de la Bucureşti.

El a mai spus că dacă în urmă cu doi ani PSD avea 55 de procente în sondajele de opinie, iar PNL 16-17 la sută, în prezent, liberalii i-au depăşit pe social-democraţi şi sunt pe un trend ascendent.

“Prima bătălie a anului este bătălia pentru Parlamentul European, alegerile europene. În ianuarie - februarie 2017, în toate sondajele de opinie partidul de guvernământ Partidul Social Democrat avea 54 -55 la sută, iar Partidul Naţional Liberal avea 16 - 17 la sută. Cred că multora dintre dumneavoastră dacă le-aş fi spus în ianuarie, februarie că avem forţa să învingem ciuma roşie fără nici un fel de rezerve, probabil aţi fi considerat că nu sunt cu picioarele pe pământ. O să vă spun astăzi că Partidul Naţional Liberal a depăşit Partidul Social Democrat şi nu numai că a depăşit Partidul Social Democrat, dar suntem pe o traiectorie ascendentă, în timp ce ei se duc cap pentru că şi-au bătut joc de România”, a afirmat Orban.

El a precizat că în toate cercetările sociologie Klaus Iohannis nu are contracandidat pentru alegerile prezidenţiale. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.