Ludovic Orbna a afirmat că se fac patru ani de când a fost ales preşedinte al PNL, timp în care a fost prezent de cel puţin 15 ori în fiecare filială liberală din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi se împlinesc patru ani de când am fost ales preşedintele PNL. În aceşti patru ani, am fost în fiecare filială de cel puţin 15 ori. Şi nu numai în capitale reşedinţe de judeţ. Şi astăzi am mers prin judeţul Ialomiţa, am mers puţin pe jos, îmi place să fac campanie, îmi place să vorbesc cu oamenii, să ascult oamenii şi să transmit mesajele PNL”, a declarat Ludovic Orban, joi la sediul PNL Ialomiţa. 

El a mai spus că, de când a început campania pentru alegerile interne din PNL, a fost în peste 20 de judeţe şi că încearcă să îmbine campania pentru alegerile din partid cu cea pentru alegerile locale din 27 iunie.

„De la începutul campaniei, am fost în peste 20 de judeţe. Acum, de două săptămâni, îmi coordonez deplasările în funcţie de alegerile locale, pentru că avem alegeri locale pe 27 iunie în 34 de localităţi. Îmi coordonez deplasările în aşa fel încât să îmbin susţinerea candidaţilor PNL în localităţile unde avem alegeri pentru primar cu campania pentru Congres”, a mai explicat Orban.

Liderul liberalilor a fost joi în judeţul Ialomiţa şi a luat parte la acţiuni în localităţile Ion Roată şi Gura Ialomiţei, unde se desfăşoară alegeri locale parţiale pe data de 27 iunie. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.