Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că desemnarea candidatului formaţiunii pentru Primăria Capitalei se va face în urma unei cercetări sociologice, în care vor fi testaţi ”potenţialii candidaţi ai PNL”. Întrebat dacă exclude posibilitatea susţinerii lui Nicuşor Dan, Orban a spus: ”Din partea PNL nu poate candida decât un membru al PNL”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orban a fost înrebat, sâmbătă, dacă crede că Rareş Bogdan ar putea-o învinge pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei şi a spus: ”Desemnarea candidatului la Primăria Capitalei se va face în baza unei cercetări sociologice ample pe care o facem în Bucureşti, prin testarea potenţialilor candidaţi ai PNL, şi va fi desemnat candidat ce care are cea mai mare şansă să câştige alegerile”.

Întrebat dacă exclude posibilitatea susţinerii lui Nicuşor dan, Orban a spus: ”Din partea PNL nu oate candida decât un membru al PNL”.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.