Senatorul PSD de Buzău, Lucian Romaşcanu, fost ministru al Culturii, a declarat că după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, programată vineri, social deocraţii ”vor porni într o nouă etapă a partidului”. La rândul său, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Buzău, primarul Buzăului, Constantin Toma, a declarat că Liviu Dragnea trebuie să facă ”măcar un pas înapoi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul Lucian Romaşcanu a declarat, miercuri, că susţine poziţia preşedintelui PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, care a lansat în cursul zilei un atac dur la adresa liderului partidului Liviu Dragnea, spunând despre acesta că a devenit ”un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare”.

”Susţin poziţia liderului PSD Buzău. E omul care are putere de decizie, face parte din CEx. E cel mai informat din organizaţia buzoiană. Decizia pe care a luat o e perfect fundamentată. Nu ştiu ce se va întâmpla în CEx. Sper ca cei care sunt destinatarii scrisorii să înţeleagă că demersul nu e unul personal sau ghidat de forţe care nu au legătura cu naţia noastră şi să înţeleagă că e mai bine câteodată pentru binele general să se facă un lucru care aparent pare nepotrivit sau prematur. Cred că vineri vom porni într-o nouă etapă a partidului”, a spus Romaşcanu.

Senatorul buzoian a adăugat că a simţit o lipsă de comunicare cu liderul partidului Liviu Dragnea.

”Am fost ministru al acestui partid, înţeleg orice mişcare politică, am plecat din Guvern în 29 ianuarie şi nu am reuşit să vorbesc cu liderul partidului până în mai-iunie. Mi-am arătat disponibilitatea să predau tot ce am făcut următorului, nu am fot contactat niciodată. Undeva, am simţit probleme de dialog. Le-am simţit la nivelul meu. Undeva, ceva s-a fracturat, sper că partidul va rămâne unit şi vom fi în stare să mergem înainte mult mai bine ca până acum”, a mai spus parlamentarul.

La rândul său, preşedintele filialei municipale a PSD Buzău, Constantin Toma, s-a declarat de accord cu poziţia deputatului Marcel Ciolacu, preşedinte al filialei judeţene a PSD.

”Cu siguranţă sunt de accord cu decizia lui Marcel Ciolacu. Trebuie să se întâmple ceva în această ţară pentru că altfel suferim cu toţii”, a spus Toma.

Întrebat dacă Dragnea trebuie să demisioneze, Toma a răspuns: ”Măcar un pas înapoi să facă”.

Preşedintele organizaţiei judeţene Buzău a PSD, deputatul Marcel Ciolacu, susţine scrisoarea semnată de Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu şi spune că solidaritatea de partid nu înseamnă ca social-democraţii să fie pasivi în faţa unor decizii greşite care continuă de prea mult timp. Ciolacu mai afirmă că a venit timpul ca Liviu Dragnea să facă un pas în spate, acuzându-l pe liderul PSD că a devenit ”un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.