Ministrul de Interne Lucian Bode nu va participa la plenul de luni al Camerei Deputaţilor, unde fusese invitat la „Ora Guvernului” de către grupul parlamentar al AUR pentru a oferi explicaţii cu privire la funcţia pe care o deţine secretarul de stat Raed Arafat în cadrul DSU „în condiţiile unor suspiciuni rezonabile exprimate recent în spaţiul public în privinţa unei potenţiale uzurpări de calităţi oficiale”, cum acuză partidul AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vă adresez rugămintea ca această solicitare să fie reanalizată, având în vedere că începând cu ora 16.00 se va afla în desfăşurare o altă activitate la care voi fi prezent, cele două activităţi suprapunându-se, fapt ce nu îmi permite să dau curs solicitării respective. Vreau să amintesc faptul că structurile MAI au răspuns pozitiv solicitărilor formulate de către parlamentari şi cu alte ocazii, manifestând în continuare aceeaşi deschidere spre un dialog constructiv pe problematici de maxim interes pentru cetăţeni”, arată informarea făcută de către Lucian Bode către Biroul permanent al Camerei Deputaţilor. 

Săptămâna trecută, AUR a solicitat venirea în Parlament a prim-ministrului Nicolae Ciucă şi a ministrului Afacerilor Interne Lucian Bode, la plenurile „Ora prim-ministrului”, respectiv „Ora Guvernului”. La invitaţia AUR, premierul va răspunde în privinţa achiziţiei dozelor de vaccin anti-COVID-19, arată un comunicat de presă al formaţiunii politice parlamentare.

 

„Este de notorietate publică faptul că România va mai primi şi achita vaccinuri în valoare de 790 de milioane de Euro. În ceea ce-l priveşte pe ministrul Lucian Bode, acesta va da socoteală în faţa Parlamentului în privinţa funcţiei pe care o deţine secretarul de stat Raed Arafat în cadrul DSU, în condiţiile unor suspiciuni rezonabile exprimate recent în spaţiul public în privinţa unei potenţiale uzurpări de calităţi oficiale”, a precizat AUR, în documentul de presă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.